dimecres, 9 de febrer del 2011

Una mica d´humor per no explotar....


Normalment quan escric articles poso los imatges al final de tot. Però us he de ser sincer, aquesta foto m´ha trencat el cor. Qualsevol persona que no sàpiga de que va la història pensaria: Oooohhh que monoooss tots rieeent com s´estimeen. La veritat es que aquesta foto podria ser una foto de familia enviada per nadal sinó fos perque faltarien les dones de la familia i perque el de la barba sembla un mico. Però més enllà de veure l´amor que hi ha en aquesta foto, la realitat és que aquesta foto a moltes persones ens transmet ràbia i indignació.
Resulta que el que surt al mig es un borbó (com en Felip V, Isabel la católica i Alfons XII) nombrat per Franco com el seu successor. El de la seva dreta resulta ser el secretari general del sindicat de treballadors UGT (popularment anomenat OGT pel gran forat que tenen al cul) que en principi s´autodefineix com a republicà i defensor dels drets dels treballadors. El de la dreta d´aquest es el president de les PYMES (petites i mitjanes empreses), amb això ja s´entén que defensa els interessos dels petits i mitjans empresaris evidentment.
Ara anem a l´esquerra del borbó. Just al seu costat tenim el president de la CEOE, és a dir, les grans empreses i multinacionals, el que diriem la èlit econòmica de l´estat espanyol. A l´esquerra d´aquest trobem al lider de CCOO, un sindicat que antigament defensava amb dents i ungles els drets dels treballadors i simpatitzava amb els ideals marxistes, per tan, també parlariem d´un republicà amb afinitats a la lluita de classes.
Algú no creu que ara la foto més que despendre amor desprén surrealisme? Tornem-hi! Un borbó hereu del franquisme amb empresaris que defensen suprimir drets de treballadors i amb sindicalistes republicans defensors dels drets de la classe obrera....i surten rient i apunt de fer una orgia romàntica a l´estil "el paciente inglés".....algú m´ho pot explicar? d´acord, potser sóc tontet però no ho entenc, potser es cosa de logaritmes i àlgebra i ho tinc una mica rovellat...

Què curiós, ara em bé al cap el que em va dir un dia  que feia una paradeta per les consultes independentistes de Barcelona una dona gran: "Si Franco levantara la cabeza!". I la veritat es que ara pensava: pues si Franco levantara la cabeza se moriria de risa! Us imagineu que Franco surt de la tomba i veu "los sindicalistas rojos" juntament amb els empresaris i el successor anomenat per ell mateix rient i pactant retallades? I si li afegim en Carrillo jurant la constitució? i en Carod? I en Saura?. Bueno doncs no és mala idea, si Franco surt de la tomba li ensenyem les fotos i que es mori de riure no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada