dijous, 23 de desembre del 2010

Arrossegar carros mentre som fuetejats, el futur dels treballadors/es en el capitalisme

Ara, la reforma de les pensions.
La burgesia segueix fent la feina ben feta, és a dir, segueix aplicant mesures que vetllen pels seus interessos hi que són aplicades pels seus partits polítics titelles, autoanomenats alguns d´esquerres i altres de dretes, però que tots comparteixen una cosa, la defensa del sistema capitalista i per tan, la defensa dels interessos de la burgesia. Els partits titelles comparteixen aquest objectiu, tot i que alguns defensin un capitalisme més agressiu contra les classes populars, hi altres busquin un capitalisme de l´estat del benestar, és a dir, un capitalisme on les classes populars puguin gaudir d´uns drets mínims com a classe hi puguin tenir les necessitats bàsiques cobertes.
Ara la burgesia a assenyalat un nou objectiu, les pensions, que entre d´altres coses provocarà que els i les joves dificilment tinguem en un futur accés a una pensió, doncs per cotitzar 35 o 37 anys s´ha d´accedir abans dels 30 al món laboral hi estar cotitzant sense interrupció, cosa dificil tenint en compte que una bona part de la joventut estem a l´atur, i que el 95% dels contractes laborals que firmem són eventuals. Mesures com aquestes aplicades pel govern espanyol no ens han de sorpendre, el govern obeeix als interessos de la classe dominant com ha de ser en un sistema capitalista, el que sí que ens ha de sorpendre és que aquells qui en principi haurien de defensar els interessos dels treballadors i les treballadores, els sindicats majoritaris, no ho facin. Així doncs els treballadors i les treballadores ens trobem representats per uns sindicats, que fa molt temps van deixar de representar els nostres interessos, i per tan ens trobem desarmats davant de les agressions que patim per part de la patronal. Però, realment ens ha d´extranyar que els sindicats majoritaris no vetllin pels nostres interessos? CCOO i UGT van posicionar-se a favor de l´entrada de l´estat espanyol a la Unió Europea, sent conscients que aquesta estava dominada per l´FMI ( Fons Monetari Internacional) i que les retallades socials i el capitalisme més agressiu tard o d´hora arribaria. Davant de les agressions que patim dia a dia els treballadors/es per part de la patronal, els sindicats demanen tranquil.litat i seny al govern, i la veritat és que els únics que estàn tranquils són ells, doncs aquest nou any tornaràn a cobrar grans quantitats de subvencions econòmiques a canvi de renunciar a defensar els interessos de la classe obrera.
A Euskal Herria gràcies a tenir sindicats majoritaris de caràcter combatiu, ja hi ha convocada una altra vaga general pel 27 de gener, a la resta de l´estat haurem de seguir esperant a que els sindicats majoritaris es dignin a convocar una altra vaga general, això sí, recordant que és una putada haver-ho de fer.
Sota la dictadura del capital ja sabem que ens espera, explotació i misèria, ara és l´hora de decidir si seguirem per sempre arrossegant-nos d´uns sindicats que no ens representen fins que arribi el dia que arrosseguem carros mentre som fuetejats, o si busquem alternatives al sindicalisme vertical de CCOO i UGT, ara és l´hora que decidim si volem seguir vivint en un sistema que crea frustració i borreguisme entre la joventut, o volem ser els i les joves qui creem i construim, ara és l´hora de l´alternativa, ara és l´hora de lluitar pel socialisme, la pau i el món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada