dijous, 19 de maig del 2011

22 de maig: el meu vot per la CUP

Què proposem la CUP-Alternativa per Barcelona per la ciutat?

Barcelona fa massa temps que dóna l’esquena a les classes populars de la ciutat. La prioritat de l’Ajuntament ha estat afavorir l’especulació urbanística i un model turístic depredador enlloc d’atendre les necessitats bàsiques de la ciutadania.

Davant d’aquesta realitat, la candidatura d’esquerres i independentista CUP-Alternativa per Barcelona plantegem un canvi radical en les polítiques, les quals han de permetre defensar els serveis públics, garantir un habitatge digne, impedir que es degradi l’entorn, descentralitzar les decisions als barris, tallar d’arrel la corrupció i defensar el dret a l’autodeterminació dels Països Catalans.

És per això que ens presentem a les eleccions municipals del 22 de maig amb un programa que proposa l’aplicació de 5 grans mesures:
  1. Protegir el dret a un habitatge digne: Impedir els desnonaments i forçar la posada en circulació dels 80.000 habitatges buits que hi ha a la ciutat.
  2. Garantir els serveis públics: Municipalitzar els serveis públics (educació, sanitat i serveis socials) i recuperar els que estan privatitzats (com la gestió de l’aigua, la neteja dels carrers o el bicing).
  3. Potenciar l’ús social de l’espai públic: Derogar l’ordenança del civisme i recuperar polítiques que fomentin l’ús ciutadà de carrers i places. Prioritzar els i les vianants i el transport públic per davant dels vehicles privats.
  4. Garantir l’estabilitat laboral: Equiparar els convenis dels  treballadors i treballadores de l’Ajuntament i, en cas de contractar una empresa externa, aplicar unes condicions laborals justes.
  5. Democratitzar l'Ajuntament: Elaborar els pressupostos de cada districte de manera participativa, exigir transperència a les empreses i reduïr les remuneracions dels càrrecs polítics.
  6. Defensar l’autodeterminació: Promoure el dret a la lliure determinació dels Països Catalans i donar suport a la resta de pobles del món que lliuten per a la seva emancipació social i nacional.
EL 22 DE MAIG, VOTA CUP-ALTERNATIVA PER BARCELONA
REVOLUCIONEM LA CIUTAT
!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada